2016高中英语选修八Unit 4(人教版)

点击下载课件:下载地址1
课件简介:
  • 课件名称: 2016高中英语选修八Unit 4(人教版)
  • 课件科目: 高二英语课件
  • 制作软件: PPT/FLASH/其他
  • 授权方式: 免费
  • 下载次数总计: 
  • 更新时间: 2016年05月09日
  • 本站永久域名: www.5ykj.com
  • 联系管理员: 13807847103。
    QQ:280719422

4.1  新提升•课时作业
Ⅰ.单句语法填空
1.—His idea sounds good.
—What ________ it's a trick? We'd better think it over.
2.It would be very rude to remark ________ her appearance.
3.Nowadays, many people come to the city ________(seek) their fortune.
4.________(be) honest, the pay isn't attractive enough, though the job itself is quite interesting.
5.Most westerners are amazed ________ the quick development of China.
6.Jane was feeling ________(comfort), so she stayed in bed for a whole day.
7.I refused his request, ________(convince) that it was impossible to do it.
8.It always takes me too much time ________(classify) what I have just learned.
9.Two middle-aged passengers fell into the sea. ________(fortunate), neither of them could swim.
10.His knowledge of French literature is superior ________ mine.
11.Often staying up late makes him at his worst in terms ________ physical situation.
12.I've decided to keep all these stamps as they might be ________ great value some day.
13.In order to cheat others, some unkind men often pass themselves off ________ PLA men.
14.We are at your service. Don't hesitate ________(turn) to us if you have any further problems.
答案:1.if 2.on 3.to seek 4.To be 5.at 6.uncomfortable 7.convinced 8.to classify 9.Unfortunately 10.to 11.of 12.of 13.as 14.to turn
Ⅱ.完成句子
1.________ ________(每次) I meet her I always forget her name.
2.I know I can go on foot, but ________ ________(要是) I have a car?
3.Don't listen to the radio ________ ________ ________ ________(当做作业时).
4.________ ________ ________(务必要小心) when you cross the street.
5.We hope the information may ________ ________ ________(有用) to you.
6.________ ________ ________ ________ ________(务必联系我) if you need such help again.(hesitate)
7.It is said that beer ________ ________ ________(被归类为) a food product.(classify)
8.The chair is so hard that it feels ________ ________ ________ ________(坐上去不舒服).
答案:
1.Every time 2.what if 3.while doing your homework 4.Do be careful 5.be of use 6.Don't hesitate to contact me 7.is classified as 8.uncomfortable to sit on
Ⅲ.单句改错
1.Her happy smile was only disguise for her sadness.
________________________________________________________________________
2.Generally speak, a brilliant solution to the problem results from a brilliant mind.
________________________________________________________________________
3.He passed himself of as a farmer and crossed the bridge safely.
________________________________________________________________________
4.Doing nothing but only travelling all over the country was condemned him to a poor life.
________________________________________________________________________
答案:
1.disguise前加a 2.speak→speaking 3.of→off 4.去掉was
Ⅳ.完形填空
More than a hundred years ago, a college student was travelling by train. He found himself __1__ by the side of an old man who seemed to be a __2__ peasant,well dressed. He was holding a rosary (念珠) to __3__ and moving the beads(珠子) with his fingers. “Sir,do you still __4__ such outdated things?” asked the student. “Yes, I do. Don't you?”asked the man. The student burst into __5__ and said,“I do not believe in such __6__ things. Take my advice. __7__ the rosary out this window, __8__ learn what science has to say about it.”
“Science? I do not understand this science. Perhaps you can __9__ it to me. ” The man spoke humbly (谦恭地)with __10__ in his eyes.
The student saw that the man was __11__moved. So to avoid further hurting the __12__ of the man,he said, “Please give me your __13__ and I will send you some books to __14__ you learn about this. ”The man __15__ the inside pocket of  his coat for a moment and gave the boy his visiting card. __16__ glancing at the card, the student __17__ his head in shame and became __18__. On the card he read,“Louis Pasteur, Director of the Institute of Scientific Research,Paris”. 
__19__, Louis Pasteur was a great French scientist. His __20__ that most diseases are caused by germs (细菌), known as the “germ theory of disease”, was one of the most important advances in medical history.
1.A.stood      B.attracted
C.laughed  D.seated
2.A.poor           B.rich
C.professional   D.disabled
3.A.organise         B.act
C.pray           D.speak
4.A.believe in        B.care about
C.think of        D.play with
5.A.song          B.joy
C.laughter     D.excitement
6.A.silly               B.harmful
C.common          D.serious
7.A.Take           B.Leave
C.Throw        D.Put
8.A.but      B.or
C.and    D.so
9.A.give     B.explain
 C.lend    D.bring
10.A.doubts    B.difficulties
 C.tears    D.troubles
11.A.deeply    B.highly
    C.closely   D.sincerely
12.A.thought   B.feelings
 C.ideas    D.mind
13.A.hand     B.book
 C.place    D.address
14.A.make      B.lead
 C.impress   D.help
15.A.touched    B.looked
    C.searched  D.examined
16.A.On    B.In
 C.During   D.About
17.A.nodded  B.raised
 C.lowered   D.moved
18.A.negative    B.silent
C.peaceful  D.naughty
19.A.Finally    B.Actually
C.Really   D.Obviously
20.A.wonder   B.behavior
C.fact     D.discovery
答案与解析:
1.解析:故事是发生在火车上的。大学生“坐”在一位老人的旁边。
答案:D
2.解析:由下文well dressed可知,大学生认为老人是一位“富有的”农民。
答案:B
3.解析:老人手中握着念珠应该是在“祈祷”。
答案:C
4.解析:句意:你仍然“信奉”这些过时的东西吗?believe in“信奉,信仰”。后文也提到了believe in。
答案:A
5.解析:根据上文,这位大学生认为祈祷已经过时了,所以当听到老人的回答时“放声大笑”起来。
答案:C
6.解析:根据这位大学生的反应,他认为现代人祈祷是“愚蠢的”事情。
答案:A
7.解析:这位大学生给老人提建议,把念珠从车窗“扔”出去。
答案:C
8.解析:此处是并列关系:把念珠扔了,“并”学习科学。
答案:C
9.解析:句意;我不懂你所说的科学,也许你可以给我“解释”一下。
答案:B
10.解析:句意:老人谦虚地说着,眼里含着一些“泪”。
答案:C
11.解析:根据上文,老人听得流泪了,可知老人被“深深地”打动了。
答案:A
12.解析:句意:为了避免更深地伤害老人的“感情”。
答案:B
13.解析:根据下文“I will send you some books”可知,大学生在问老人的“地址”。
答案:D
14.解析:这位大学生给老人寄书的目的是“帮”老人学科学。
答案:D
15.解析:根据上文这位大学生要老人的地址,以及下文“gave the boy his visiting card”,可知老人把手伸进口袋“找”他的visiting card。
答案:C
16.解析:“当”他看到名片时。on意为“当……时”。
答案:A
17.解析:这位大学生羞愧地“低下”头。
答案:C
18.解析:由上文这位大学生低下头,可知这时他“沉默”了。
答案:B
19.解析:“实际上”,老人是著名的法国科学家巴斯德。
答案:B
20.解析:“most diseases are caused by germs”是巴斯德在医学上的伟大“发现”。
答案:D
Ⅴ.阅读理解
Arthur Miller (1915-2005) is universally recognized as one of the greatest dramatists of the 20th century. Miller's father had moved to the USA from Austria-Hungary, drawn like so many others by the “Great American Dream”. However, he experienced severe financial hardship when his family business was ruined in the Great Depression of the early 1930s.
Miller's most famous play, Death of a Salesman, is a powerful attack on the American system, with its aggressive way of doing business and its insistence on money and social status as indicators of worth. In Willy Loman,the hero of the play,we see a man who has got into trouble with his worth. Willy is “burnt out” and in the cruel world of business there is no room for sentiment:if he can't do the work,then he is no good to his employer, the Wagner Company, and he must go. Willy is painfully aware of this, and at a loss as to do with his lack of success. He refuses to face the fact that he has failed and kills himself in the end.
When it was first staged in 1949, the play was greeted with enthusiastic reviews, and it won the Tony Award for Best Play, the New York Drama Critics' Circle Award, and the Pulitzer Prize for Drama. It was the first play to win all three of these major awards.
Miller died of heart failure at his home in Roxbury, Connecticut, on the evening of February 10,2005, the 56th anniversary of the first performance of Death of a Salesman on Broadway.
1.Why did Arthur Miller's father move to the USA?
A.He suffered from severe hunger in his home country.
B.He was attracted by the “Great American Dream”.
C.He hoped to make his son a dramatist.
D.His family business failed.
2.What can we learn about Willy Loman?
A.He treats his employer badly.
B.He runs the Wagner Company.
C.He is a victim of the American system.
D.He is regarded as a hero by his colleagues.
3.After it was first staged,Death of a Salesman ________.
A.achieved huge success
B.won the first Tony Award
C.was warmly welcomed by salesmen
D.was severely attacked by dramatists
4.What is the text mainly about?
A.Arthur Miller and his family.
B.The awards Arthur Miller won.
C.The hardship Arthur Miller experienced.
D.Arthur Miller and his best-known play.
答案与解析:
1.解析:从第一段第二句话可知米勒的父亲迁往美国,是和其他许多人一样受“伟大的美国梦”的驱使。
答案:B
2.解析:从上文介绍情节中得知威利•罗门是戏剧中的一个角色,而这个角色最终因为在这个制度中屡遭失败自杀身亡,因此推断他是美国制度的受害者。
答案:C
3.解析:从第三段得知该剧一上映便赢得了许多奖项,因此是获得了巨大的成功。
答案:A
4.解析:A项没有提及,B、C两项都是片面的。
答案:D