2016高中英语选修八Unit 3(人教版)

点击下载课件:下载地址1
课件简介:
  • 课件名称: 2016高中英语选修八Unit 3(人教版)
  • 课件科目: 高二英语课件
  • 制作软件: PPT/FLASH/其他
  • 授权方式: 免费
  • 下载次数总计: 
  • 更新时间: 2016年05月09日
  • 本站永久域名: www.5ykj.com
  • 联系管理员: 13807847103。
    QQ:280719422

3.1  新提升•课时作业
Ⅰ.单句语法填空
1.At what age are children able to distinguish ________ right and wrong?
2.As I grew up in a small town at the foot of a mountain, the visit to the village called ________ scenes of my childhood.
3.Some parents are just too protective. They want to shelter their kids ________ every kind of danger, real or imagined.
4.The teacher's ________(abrupt) ending speaking can make some students focus their attention on their listening.
5.He was dismissed for he was discovered ________(steal) bikes from the factory at that time.
6.—Can I speak to Mr Brown, please?
—Hang ________. I'll just see if he's here.
7.There seems ________(be) no time for play now.
8.If ________(employ), I'll do my best to do something for our company.
9.It is difficult for a child to always live up to the ________(expect) of his parents.
10.—They set about ________(find) a solution to protect the snakes from being injured by other animals.
—They'll make a difference.
11.We call each other now ________ then, even if there is not much to say.
12.If it is quite convenient ________ you, I will visit you next Tuesday.
13.The poor farmer was ________ the mercy of those from whom he borrowed money.
14.The weather was so cold ________ I didn't like to leave my room.
答案:1.between 2.up 3.from 4.abruptly 5.stealing 6.on 7.to be 8.employed 9.expectations 10.finding 11.and 12.to 13.at 14.that
Ⅱ.完成句子
1.This old photo often ________________(call).
这张老照片经常勾起我对童年时代的回忆。
2.We need to ________________(carry).
我们需要开始实行那个新计划。
3.________________ by credit card now (convenient).
现在用信用卡付款很方便。
4.________________ five years ago, where three building have been set up.(seem)
五年前这儿好像有条河,现在那里已建起了三座建筑物。
5.________________, she confirmed that she was going to retire. (ask)
有人问她时,她肯定了她将要退休。
6.Only when he finished the work ________________.
只有在做完工作之后他才回家。
答案:
1.calls up memories of my childhood 2.set about carrying out the new plan 3.It's very convenient to pay 4.There seemed to be a river 5.When asked 6.did he go home
Ⅲ.单句改错
1.He goes to the library to read English novels a little now or a little then.
________________________________________________________________________
2.He called me off this morning but I was out then.
________________________________________________________________________
3.He set about rebuild his house as soon as he recovered.
________________________________________________________________________
4.After he got to the school, he abrupt found that he had lost his keys.
________________________________________________________________________
5.They went to help the old and poor in the little village merry.
________________________________________________________________________
答案:
1.or→and 2.off→up 3.rebuild→rebuilding 4.abrupt→abruptly 5.merry→merrily
Ⅳ.完形填空
The famous British inventor George Stephenson was born in 1781 and died in 1848. One of his __1__ important inventions was the train;he __2__ his first train when he was forty-four years old. When he was doing experiments with the steam engine on the train, he met with __3__ from the government, the newspapers and the gentlemen in the country. They said that the noise and the smoke would kill cows,horses,and sheep,that the __4__ would burst or that the hot coals from it would set fire to their __5__. At that time, __6__ people believed what they said. George Stephenson __7__ the people that the train could go on small rails, could pull carriages __8__ goods and passengers, and there was no great danger to them. It was a very __9__ matter for him to __10__ them believe. However after __11__ he was able to do it,and the first train that __12__ by Stephenson himself proved __13__ he had said.
The first day __14__ the people along the way __15__ the noise of the train from the distance and saw it __16__ quickly to them,they ran back home __17__ they could and closed their __18__ tightly, __19__ they thought it a genie (妖怪). They did not dare to come out __20__ it had passed.
1.A.very          B.a lot
C.most        D.more
2.A.made           B.bought
C.introduced     D.did
3.A.success        B.troubles
C.people       D.pleasure
4.A.smoke         B.noise
C.driver        D.engine
5.A.rooms         B.family
C.houses       D.building
6.A.most            B.few
C.only a few     D.any
7.A.explained      B.spoke
C.warned       D.told
8.A.short of       B.full of
C.empty of     D.without
9.A.easy           B.difficult
C.pleasant      D.light
10.A.get          B.keep
C.make       D.force
11.A.sometimes       B.some time
C.a few times     D.sometime
12.A.was sold        B.was driven
C.was pulled     D.helped
13.A.what         B.if
C.which       D.whether
14.A.while        B.that
C.for         D.when
15.A.caught sight of   B.listened to
C.heard         D.thought
16.A.run           B.walk
C.running      D.walking
17.A.so quickly as     B.as quick as
C.as quickly      D.as quickly as
18.A.eyes         B.ears
C.doors       D.houses
19.A.for          B.though
C.yet         D.or
20.A.until         B.then
C.while       D.after
答案与解析:
1.解析:one of后可接“形容词的最高级+名词”。句意:“他最重要的发明之一是火车。”
答案:C
2.解析:由下文的叙述可知,乔治•斯蒂芬森44岁时制造了他的第一列火车。make“制作”; buy“买”;introduce“介绍,引进”;do“做”。
答案:A
3.解析:met with troubles“遇到麻烦”。由下一句中的“the noise and the smoke would kill cows ...”可知,他遇到了麻烦。
答案:B
4.解析:the engine“发动机”。由空后的burst(爆炸)可知。四个选项中只有D项的“发动机”可能发生爆炸。
答案:D
5.解析:set fire to“纵火”。火烧的是人们居住的房屋,而不能是房间(rooms);如选building,则应用复数形式。
答案:C
6.解析:most people“大多数人”。由时间状语At that time 及下一句中的“...there was no great danger to them.”可知,在那时,大多数人相信他们所说的话。
答案:A
7.解析:told the people“告诉人们”。如用explained或spoke,则用“explained/spoke to the people”。warn“警告”。
答案:D
8.解析:full of“充满的”。此处表示“车厢里装满了货物”。
答案:B
9.解析:从上文看出要使人们相信他不是一件容易的事情。easy“容易的”;difficult“困难的”;pleasant“令人愉快的”;light“轻的;光”。
答案:B
10.解析:make them believe“使他们相信”。get,keep和force后不接不带to的不定式作补足语。
答案:C
11.解析:after some time“过了一段时间”。sometimes和sometime不与after连用。a few times表示“几次”。
答案:B
12.解析:从先行词the first train和by Stephenson可看出此处指“由某人驾驶”,即was driven。
答案:B
13.解析:what he had said“他说的话”。句中said少宾语,排除if和whether。which表示“哪一个”,不合题意。
答案:A
14.解析:when引导定语从句。该从句中不缺少主语、宾语,因此不用that引导。
答案:D
15.解析:从noise看出此处用heard。而listened to侧重“听”的动作,不表示听的结果。
答案:C
16.解析:saw it running“看到它跑起来”。
答案:C
17.解析:as quickly as“尽可能快地”。应用副词修饰动作ran back,不用形容词。
答案:D
18.解析:closed their doors“关上门”,而houses是不能关上的。
答案:C
19.解析:for引导一个并列分句,说明前一个分句的原因。
答案:A
20.解析:until引导一个时间状语从句,表示“直到……”,与前面的not连用。
答案:A
Ⅴ.阅读理解
 
What is eBay? The simple answer is that it is a global trading platform where nearly anyone can trade practically anything. People can sell and buy all kinds of products and goods, including cars, movies and DVDs, sporting goods, travel tickets, musical instruments, clothes and shoes — the list goes on and on.
The idea came from Pierre Omidyar, who was born in Paris and moved to Washington when he was still a child. At high school, he became very interested in computer programming and after graduating from Tufts University in 1988, he worked for the next few years as a computer engineer. In his free time he started eBay as a kind of hobby, at first offering the service free by word of mouth. By 1996 there was so much traffic on the website that he had to upgrade (升级) and he began charging a fee to members. Joined by a friend, Peter Skoll, and in 1998 by his capable CEO, Meg Whitman, he has never looked back. Even in the great. com crashes of the late 1990s, eBay has gone from strength to strength. It is now one of the ten most visited online shopping websites on the Internet.
eBay sells connections, not goods, putting buyer and seller into contact with each other. All you have to do is to take an e-photo, write a description, fill out a sales form and you are in business; the world is your market place. Of course for each item (商品)sold eBay gets a percentage and that is a great deal of money. Every day there are more than sixteen million items listed on eBay and eighty percent of the items are sold.
1.We learn from the text that eBay provides people with ________.
A.a way of buying and selling goods
B.a website for them to upgrade
C.a place to exhibit their own photos
D.a chance to buy things at low prices
2.Why did Pierre create eBay after graduating from university?
A.For fun.
B.To make money.
C.For gathering the engineers.
D.To fulfill a task of his company.
3.From “he has never looked back” in Paragraph 2 we learn that Pierre ________.
A.did not feel lonely
B.was always hopeful
C.did not think about the past
D.became more and more successful
4.How does eBay make money from its website?
A.By bringing sellers together.
B.By charging for each sale.
C.By listing items online.
D.By making e-photos.
答案与解析:
文章向我们介绍了eBay网的一些情况。
1.解析:推理判断题。根据第一段内容特别是由第三句话“People can sell and buy all kinds of products and goods, including cars, movies and DVDs, sporting goods, travel tickets, musical instruments, clothes and shoes — the list goes on and on.”可知人们通过eBay网买卖各种各样的产品和源源不断的商品。故选A。
答案:A
2.解析:细节理解题。由第二段第三句话“In his free time he started eBay as a kind of hobby, at first offering the service free by word of mouth.”可知他在业余时间里,作为一种兴趣开创了eBay网,通过口头提供免费服务,故选A。
答案:A
3.解析:推理判断题。Pierre由原来的业余爱好开始,逐步走向成功,创建了世界知名网站。
答案:D
4.解析:细节理解题。由最后一段可知,这个网站通过提供交易平台,然后收取适当的服务费。因此B项正确。
答案:B